1. Ana Sayfa
  2. Haberler

Oldendorff 3 Adet “Ultramax” Gemi Sipariş Etti

Oldendorff 3 Adet “Ultramax” Gemi Sipariş Etti
+ - 0

Alman armatör firması Oldendorff, Japan Oshima tersanesine 3 adet 62.000 dwt’lik yeni gemi sipariş etti. Yeni nesil Ultramax gemilerin siparişlerinin ise 2020 yılında teslim alınması planlanmakta.

Şirketin web sitesinde yer alan bilgiye göre 16 adet yeni sipariş verildi. Fakat bu sayıya yeni verilen 3 tanesi dahil değil. Bu gemilerin tamamının teslim alınma zamanları ise 20172019 arası olarak ön görülüyor.

blank

“Oldendorff” 2017 yılı içinde filosunun %90’nını çevreci gemilerle donatacak

2014 yılından beri Oldendorff firması, filosunda yenilenme gerçekleştirmekte ve bu plana göre 50 adet ECO – çevreci gemi Çin, Kore ve Japon tersanelerine sipariş verilmiştir.

Bu yeni nesil gemilerle amaç, daha çevreci, az yakıt tüketimi ve belirgin şekilde gemilerin Karbon ayak izlerinin düşürülmeidir. Şirketin hedefi ise, 2017 yılı içinde filosunun %90’nını çevreci gemilerle oluşturmak

Yorum Yap